Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Twarogowa pasta do kanapek

Dodany przez

Ile porcji: 6

Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 2682

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Smaczna pasta nie tylko dla dorosłych, lecz także dla dzieci.

Zdjęcia

Smaczna pasta  nie tylko dla dorosłych, lecz także dla dzieci.

Składniki

Jak zrobić Twarogowa pasta do kanapek?

Ser rozetrzeć na masę lub przetrzeć przez sito. Cebulę obrać, umyć, drobniutko posiekać. Czosnek obrać, opłukać, posiekać i rozetrzeć z solą. Masło utrzeć w misce, dodać czosnek, ucierając dodawać ser i cebulę. Gdy powstanie jednolita, masa, wymieszać ze szczypiorkiem. Przyprawić do smaku solą i ew. Białym świeżo mielonym pieprzem. Przygotowaną masą smarować kromki chleba. Można ozdobić również listkami sałaty.
Komentarze

Do przepisu na: Twarogowa pasta do kanapek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne