Przepis na Surówka arbuzowo-jagodowa

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1025
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Surówki

Zdjęcia

Składniki

  • arbuz 3 plastry
  • jagody 1 szklanka
  • miód 1 łyżeczka

Jak zrobić Surówka arbuzowo-jagodowa?

Z arbuza wyjąć ciemne pestki, pokroić nożem na kawałki lub wydrążyć łyżką. Jagody dokładnie umyć. Wymieszać oba składniki razem, dodać sok z arbuza i płynny miód. Połączyć wszystko razem.

Podobne przepisy

Surówka z orzechami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-10-10

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Surówki

Surówka marchewkowa

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-11-28

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Surówki

Ogórki z marchewką do obiadu

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-12-16

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Surówki

Surówka z marchewki i jabłka

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-07-26

Dodany przez: mrozluk

Kategoria: Surówki

Surówka z ogorków i gruszek

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-09-01

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Surówki

Jesienna melancholia – surówka

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-09-22

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Surówki