Przepis na Śmietankowo-koperkowy śledź

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1961
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

Jak zrobić Śmietankowo-koperkowy śledź?

Śledzie kroimy w mniejsze kawałki. Do śmietany dodajemy sól, pieprz, koperek pokrojony, mieszamy. Następnie cebulkę obieramy i kroimy, dodajemy do śledzia. Zalewamy śmietaną.

Podobne przepisy

Filety rybne po grecku

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-03-09

Dodany przez: enia

Kategoria: Ryby

Śledź po meksykańsku

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-19

Dodany przez: malinka

Kategoria: Ryby

Karp świąteczny

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-13

Dodany przez: kiziolek20

Kategoria: Ryby

Ryba z warzywami duszonymi

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-07-27

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Ryby

Śledzie w oleju Kaśki

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 18 min.

Data dodania: 2022-12-02

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Ryby

Śledzie warstwowe z jabłkiem

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2022-09-11

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby