Selera obieramy, myjemy, kroimy w plasterki o grubości około 1,5 cm. Następnie plastry selera obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju. Podajemy z ulubioną surówką.
Ile porcji: 6
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2023-03-26
Dodany przez: Ter-esa
Kategoria: Warzywa
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2024-01-13
Dodany przez: dorlill
Ile porcji: 5
Data dodania: 2023-05-11
Dodany przez: monika4
Ile porcji: 2
Data dodania: 2022-09-18
Dodany przez: malg0kolczyk0wnia
Czas przyrządzenia: 120 min.
Data dodania: 2022-12-29
Dodany przez: hematyt
Kategoria: Mięsne
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-03-28
Dodany przez: cartoon