Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Przekąska z jajek i szynki

Dodany przez

Ile porcji: 12

Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 1006

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Składniki

  • jajka ugotowane na twardo 4 szt
  • szynka gotowana 12 plasterków
  • majonez 12 łyżeczek
  • szczypiorek drobny 1 pęczek
  • pomidorki koktajlowe 12 kulek

Akcesoria

  • wykałaczki do przekąsek

Jak zrobić Przekąska z jajek i szynki?

Jajka obrać i pokroić wzdłuż na ćwiartki. Na środek każdego plasterka położyć łyżeczkę majonezu i ćwiartkę jajka. Każdy plasterek szynki zawinąć w roladkę i ułożyć na półmisku.

Spiąć specjalnymi wykałaczkami do przekąsek. Przed podaniem schłodzić w lodówce. Po wyjęciu z lodówki udekorować pomidorkami. Smacznego!
Komentarze

Do przepisu na: Przekąska z jajek i szynki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne