Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Placki z twarogu

Dodany przez

Ile porcji: 1

Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.

Data dodania:

Wyświetlenia: 7933

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Placki z twarogu

Składniki

do smażenia

Jak zrobić Placki z twarogu?

Twaróg zmielić dodać pozostałe składniki i wymieszać na jednolitą masę.Uformować placki ,obtoczyć w mące i piec na oleju na złoto.
Komentarze

Do przepisu na: Placki z twarogu

alaaa#

alaaa

2012-10-15 21:40:46

alfa ma rację widocznie miałeś bardzo mokry twaróg,wtedy trzeba dodać mąkę ,a jak to był twaróg z wiaderka to na pewno nie wyjdzie,,,

affa#

affa

2012-10-08 12:21:25

bo zdecydowanie za mało mąki w tym przepisie i dlatego nie wyszły, ja daję minimum 3/4 szklanki, a jak masa jest za mokra to dosypuję jeszcze więcej

!gosc#

!gosc

2012-10-07 18:33:17

chcialem zrobic na szybko i wyszla breja :/

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne