Przepis na Mięsko z garnuszka

Dodano przez:
Ile porcji:
10
Łączny czas przyrządzania:
55 min.
Czas przygotowania:
55 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
700
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Mięsko z garnuszka?

Karkówkę kroimy na kawałki, podsmażamy na patelni w mące. Cebulę myjemy, obieramy, wkładamy do garnuszka. Do oliwy wlewamy wodę, mieszamy do uzyskania jednolitej barwy. Sosem polewamy karkówkę. Garnuszek przykrywamy przykrywkę i na najmniejszym ogniu gotujemy 40 minut.

Podobne przepisy

Kaczka pieczona z pomarańczą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-12-23

Dodany przez: malinka18

Kategoria: Mięsne

Wyśmienita wątróbka drobiowa z jabłkiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-12-20

Dodany przez: affa

Kategoria: Mięsne

Bułki z parówką

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-08-17

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Mięsne

Złociste skrzydełka

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-11-02

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Mięsne

Parówkowe księżyce

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2022-09-12

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Boczek z grila

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-04-23

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Mięsne