Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Gołąbki ziemniaczane

Dodany przez

Ile porcji: 24

Łączny czas przyrzadzenia: 2godz. 0min.
Czas przygotowania: 2 godz.

Data dodania:

Wyświetlenia: 4824

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Gołąbki ziemniaczane
Gołąbki ziemniaczane
Gołąbki ziemniaczane
Gołąbki ziemniaczane
Gołąbki ziemniaczane

Składniki

warzywa i grzyby

  • ziemniaki utarte 1 kg
  • wędlina różna 20 dag
  • cebula duża 1 szt
  • mąka 2 łyżki
  • jajko 1 szt
  • kapusta biała 1 główka
  • sól 2 szczypty do smaku
  • pieprz 2 szczypty do smaku

Jak zrobić Gołąbki ziemniaczane?

Najpierw sparzyć liście z kapusty. Podsmażyć cebulkę z wędliną, zetrzeć ziemniaki na tarce, dodać mąkę, jajko, przyprawy dodać do wędliny usmażyć nakładać na liście kapusty, robić gołąbki gotować na wolnym ogniu około 30 min.
Komentarze

Do przepisu na: Gołąbki ziemniaczane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne