Przepis na Gintaras

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Data dodania:
Wyświetlenia:
1243
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

Jak zrobić Gintaras?

Cielęcinę pokroić na kawałki, lekko zbić tłuczkiem, posolić i posypać pieprzem, natrzeć czosnkiem, skropić sokiem z cytryny. Zostawić na cztery godziny. Słoninę pokroić w kostkę. Kawałki słoniny owijać w plasterki cielęciny, nadziewać na szpadki do szaszłyków i opiekać.

Podobne przepisy

Flaczki po bułgarsku

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-04-27

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Mięsne

Mielone kotlety z kapustą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-28

Dodany przez: madi356

Kategoria: Mięsne

Polędwiczki w sosie

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-07-24

Dodany przez: malinka

Kategoria: Mięsne

Drobiowe roladki z pieczarkowym farszem

Ile porcji: 16

Czas przyrządzenia: 90 min.

Data dodania: 2022-12-07

Dodany przez: malina

Kategoria: Mięsne

Rolada z pysznym farszem

Ile porcji: 12

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-10-04

Dodany przez: enia

Kategoria: Mięsne

Indyk tuszony

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-04-22

Dodany przez: monika4

Kategoria: Mięsne