Mięso umyć i osuszyć. Pokroić w plastry i obsmażyć na oleju.
Zaleć wrzątkiem, dodać kostkę rosołową, przyprawy i dusić około godziny.
Podawać z ziemniakami i surówką.
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 40 min.
Data dodania: 2024-03-19
Dodany przez: mkmadzia
Kategoria: Mięsne
Czas przyrządzenia: 20 min.
Data dodania: 2022-09-28
Dodany przez: ben-ka
Ile porcji: 5
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2023-04-12
Dodany przez: noteska
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 120 min.
Data dodania: 2024-01-07
Dodany przez: robbo
Ile porcji: 8
Data dodania: 2023-06-11
Dodany przez: Albertos
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-01-17
Dodany przez: grawer