Brokuły gotować kilka minut, tak by były lekko twarde. Brokuły wyjąć z wody i odstawić do ostudzenia. W tym czasie piersi umyć i pokroić na 4 plastry, lekko je rozbić. Posypać solą, pieprzem lub/i przyprawą do kurczaka. Rozbite plastry posmarować masłem, położyć plaster sera żółtego i różyczkę brokułu. Zwijać jak zwykłe devolay’e, jeśli się nie uda zwinąć, to zrobić roladkę i spiąć wykałaczką. Gotowe devolay’e panierujemy w jajku i bułce tartej i smażymy na złoty kolor na słabym ogniu. Przykrywamy pokrywką i od czau do czasu przewracamy by równo się obsmażyły. Smacznego
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne