Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Wyszukiwarka

Szukano: surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30min.

Data dodania: 2009-03-07

Dodany przez WieraWiera

Surówka z kapusty pekińskiej z truskawkami

Surówka z kapusty pekińskiej z truskawkami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 20min.

Data dodania: 2011-10-02

Dodany przez eniaenia

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 15min.

Data dodania: 2008-11-21

Dodany przez AgattaAgatta

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15min.

Data dodania: 2009-09-17

Dodany przez madi356madi356

Sałatka bardzo ziołowa z kapusty pekińskiej

Sałatka bardzo ziołowa z kapusty pekińskiej

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 10min.

Data dodania: 2012-07-13

Dodany przez kassikkassik

Surówka z kapusty pekińskiej i papryki

Surówka z kapusty pekińskiej i papryki

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30min.

Data dodania: 2011-04-11

Dodany przez mkmadziamkmadzia

Szybka surówka z kapusty pekińskiej

Szybka surówka z kapusty pekińskiej

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 15min.

Data dodania: 2010-09-06

Dodany przez djkateedjkatee

Surówka z kapusty pekińskiej II

Surówka z kapusty pekińskiej II

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 15min.

Data dodania: 2009-11-29

Dodany przez AlbertosAlbertos

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 30min.

Data dodania: 2011-02-16

Dodany przez alaaaalaaa

Surówka z kapusty pekińskiej i winogron.

Surówka z kapusty pekińskiej i winogron.

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15min.

Data dodania: 2010-02-24

Dodany przez PolaPola

Surówka z kapusty pekińskiej, mandarynek i winogron

Surówka z kapusty pekińskiej, mandarynek i winogron

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30min.

Data dodania: 2010-02-18

Dodany przez PolaPola

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30min.

Data dodania: 2010-08-26

Dodany przez halinahalina

Surówka z kapusty pekińskiej i truskawek

Surówka z kapusty pekińskiej i truskawek

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 20min.

Data dodania: 2011-10-20

Dodany przez eniaenia

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 15min.

Data dodania: 2010-03-10

Dodany przez Ter-esaTer-esa

Sałatka warstwowa

Sałatka warstwowa

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15min.

Data dodania: 2010-12-31

Dodany przez eniaenia

Surówka z kapusty pekińskiej i czerwonej fasoli

Surówka z kapusty pekińskiej i czerwonej fasoli

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15min.

Data dodania: 2009-09-29

Dodany przez AlbertosAlbertos

«« | Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... 20 | Następna | »»

Najnowsze komentarze

2014-04-15 09:59:24 - Dodany przez asia5288 - Dodany do przepisu Karkówka po chłopsku

Karkówka pysznaaaaa.....tak się najadłam że ruszać się nie mogłam :) Bardzoooo polecam!

2014-04-13 16:50:20 - Dodany przez VoytekK - Dodany do przepisu Makowiec na kruchym cieście (u mnie w domu nazywany "Mazurkiem makowym")

Sorki, że dopiero teraz odpowiadam. Moja mama piecze właśnie takie proporcje w prodiżu - blachy nigdy nie mierzyłem - wiesz jak będzie cieńsza warstwa maku lub ciasta, to też będzie OK. Czas pieczenia i tak sprawdzasz patykiem.
Pozdrawiam

2014-04-13 16:47:24 - Dodany przez VoytekK - Dodany do przepisu Chrzan Tarty Tradycyjny

W tym roku ponownie sięgnąłem do tego przepisu, ale go lekko zmodyfikowałem. Żeby chrzan nie był suchy, warto mielić do naczynka z niewielką ilością wody z sokiem cytryny lub kilkoma łyżeczkami octu. Na 4 duże korzenie chrzanu dałem 1/2 szklanki wody zmieszanej z sokiem z małej cytryny. W sklepie wybierajcie tylko twarde korzenie chrzanu - dość ciężko się uciera ale oczywiście jest smaczniejszy.
Pozdrawiam

2014-04-13 16:38:42 - Dodany przez VoytekK - Dodany do przepisu Pasta chili

Zapowiada się znakomicie. Je jestem trochę leniwy więc wszystko do blendera i gotowe, przyznam, że nigdy nie dodawałem miodu i kolendry - tylko ocet, oliwa, sól pieprz, czosnek, cukier no i papryczki - do blendera, a potem do słoiczka. Regularnie dodaję pastę tego typu do wszystkich możliwych potraw.
Pozdrawiam
Voytek

2014-01-22 14:00:26 - Dodany przez !kara boch - Dodany do przepisu Ciasto na naleśniki

jest pyszne

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne