Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Wyszukiwarka

Szukano: żurawina przetwory

Żurawina do mięs

Żurawina do mięs

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15min.

Data dodania: 2008-05-03

Dodany przez daba_007daba_007

Szpinak dla dziecka

Szpinak dla dziecka

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5min.

Data dodania: 2010-02-28

Dodany przez dorota20wdorota20w

Deser lodowy z serkiem i owocami

Deser lodowy z serkiem i owocami

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 10min.

Data dodania: 2012-07-04

Dodany przez foczka-ksfoczka-ks

Kompot z wiśni

Kompot z wiśni

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 1godz. 0min.

Data dodania: 2009-09-18

Dodany przez ilonar2301ilonar2301

Zimowe przetwory czyli buraczki do obiadu

Zimowe przetwory czyli buraczki do obiadu

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 50min.

Data dodania: 2012-08-30

Dodany przez kasiawkasiaw

Żurawina

Żurawina

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 1godz. 0min.

Data dodania: 2008-05-01

Dodany przez bekabeka

Sałatka z orzechami, żurawiną i serem pleśniowym

Sałatka z  orzechami, żurawiną i serem pleśniowym

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 15min.

Data dodania: 2012-06-25

Dodany przez !groszek!groszek

Domowy sposób zrobienia kaparów

Domowy sposób zrobienia kaparów

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 0min.

Data dodania: 2010-03-04

Dodany przez Ter-esaTer-esa

Mazurek budyniowo-jabłkowy

Mazurek budyniowo-jabłkowy

Ile porcji: 12

Czas przyrządzenia: 1godz. 25min.

Data dodania: 2011-12-20

Dodany przez malinamalina

Najnowsze komentarze

2014-04-15 09:59:24 - Dodany przez asia5288 - Dodany do przepisu Karkówka po chłopsku

Karkówka pysznaaaaa.....tak się najadłam że ruszać się nie mogłam :) Bardzoooo polecam!

2014-04-13 16:50:20 - Dodany przez VoytekK - Dodany do przepisu Makowiec na kruchym cieście (u mnie w domu nazywany "Mazurkiem makowym")

Sorki, że dopiero teraz odpowiadam. Moja mama piecze właśnie takie proporcje w prodiżu - blachy nigdy nie mierzyłem - wiesz jak będzie cieńsza warstwa maku lub ciasta, to też będzie OK. Czas pieczenia i tak sprawdzasz patykiem.
Pozdrawiam

2014-04-13 16:47:24 - Dodany przez VoytekK - Dodany do przepisu Chrzan Tarty Tradycyjny

W tym roku ponownie sięgnąłem do tego przepisu, ale go lekko zmodyfikowałem. Żeby chrzan nie był suchy, warto mielić do naczynka z niewielką ilością wody z sokiem cytryny lub kilkoma łyżeczkami octu. Na 4 duże korzenie chrzanu dałem 1/2 szklanki wody zmieszanej z sokiem z małej cytryny. W sklepie wybierajcie tylko twarde korzenie chrzanu - dość ciężko się uciera ale oczywiście jest smaczniejszy.
Pozdrawiam

2014-04-13 16:38:42 - Dodany przez VoytekK - Dodany do przepisu Pasta chili

Zapowiada się znakomicie. Je jestem trochę leniwy więc wszystko do blendera i gotowe, przyznam, że nigdy nie dodawałem miodu i kolendry - tylko ocet, oliwa, sól pieprz, czosnek, cukier no i papryczki - do blendera, a potem do słoiczka. Regularnie dodaję pastę tego typu do wszystkich możliwych potraw.
Pozdrawiam
Voytek

2014-01-22 14:00:26 - Dodany przez !kara boch - Dodany do przepisu Ciasto na naleśniki

jest pyszne

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne