Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Żołądki drobiowe duszone

Dodany przez

kermit kermit

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.

Data dodania: 2008-06-08

Wyświetlenia: 73290

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 3 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Żołądki drobiowe duszone

Więcej zdjęć Dodaj swoje zdjecie

Składniki

Jak zrobić Żołądki drobiowe duszone?

Żołądki drobiowe oczyścić, umyć, obgotować. Wyjąć łyżką cedzakową, przełożyć do rondla, obrumienić na oleju, dodać szklankę wody, oczyszczone, umyte, pocięte w plastry warzywa. Przykryć i dusić do miękkości. Śmietanę połączyć z kilkoma łyżkami wody, rozmieszać z mąką, dodać do wywaru, zagotować. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Posypać koprem. Podawać z ugotowaną na sypko kaszą.

Do przepisu na: Żołądki drobiowe duszone

!annagj2005@yahoo.ca#

!annagj2005@yahoo.ca

2014-07-27 05:53:02

dzieki za pszepis

!natalia060786#

!natalia060786

2012-11-14 14:08:54

ja wlasnie biore sie za ich gotowanie zobaczymy jak mi pujdzie

!gosia#

!gosia

2011-04-19 11:50:17

ja dzisiaj robię żołądki i już 2godz gotuję:).Przepis brzmi zachęcająco.

Ter-esa#

Ter-esa

2010-03-23 22:43:37

Dziwne rzeczy tutaj czytam. Robię żołądki drobiowe pod różnymi postaciami i z różnymi dodatkami, ale nigdy nie narzekałam że są twarde, czy że długo się gotują.
najpierw je podsmażam, a później duszę razem z cebulą czy pieczarkami..nie dłużej niż 45 minut. Pozdrawima

!marcella#

!marcella

2010-03-23 12:10:45

sà smaczne ale dlugo je trzeba gotowac juz sie gotujà od 9.00 i jeszcze sà twarde ale smaczne pozdrawiam

gosiakaminska#

gosiakaminska

2010-01-29 13:45:12

trzeba długo gotować ale lux smakują

tulipan#

tulipan

2010-01-29 09:15:12

Pyszne.

!alinka#

!alinka

2009-11-07 18:42:05

Ja najpierw obgotowuję żołądki a następnie kroję je w plasterki ,trochę zajmuje to czasu ale warto ,są mięciutkie póżniej ....

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-09-15 16:40:10 - Dodany przez !Zuza - Dodany do przepisu Fasolka po bretońsku

to najlepsza fasolka po bretońsku jaką robiłam i jadłam! dzięki!

2014-09-10 10:21:16 - Dodany przez !ilona - Dodany do przepisu Pieczarki w zalewie

super przepis i bardzo smaczny ;-0

2014-09-09 20:56:51 - Dodany przez !Gosia - Dodany do przepisu Ciasto kisielowe o smaku cytryny

A ile utrzeć margaryny?

2014-07-27 05:53:02 - Dodany przez !annagj2005@yahoo.ca - Dodany do przepisu Żołądki drobiowe duszone

dzieki za pszepis

2014-07-02 10:42:17 - Dodany przez !mafiozo - Dodany do przepisu Ciasto kokosowe

czy moga byc 4 jaja ?

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne