Pamiętaj mnie

 
 
 
 

ZAPIEKANKA NA BUŁCE

Dodany przez

teressa444 teressa444

Ile porcji: 2

Łączny czas przyrzadzenia: 5min.
Czas przygotowania: 5 min.

Data dodania: 2009-08-14

Wyświetlenia: 10225

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

ZAPIEKANKA NA BUŁCE

ZAPIEKANKA NA BUŁCE

Więcej zdjęć Dodaj swoje zdjecie

Składniki

Jak zrobić ZAPIEKANKA NA BUŁCE?

Pieczarki kroimy i podsmażamy z cebulką.
Bułkę rozkrajamy, smarujemy masłem i ketchupem, nakładamy pieczar z cebulę, posypujemy serem. Następnie wkładamy do piekarnika nagrzanego na 120 stopni i pieczemy, aż ser się stopi. Polewamy ketchupem, majonezem.

Do przepisu na: ZAPIEKANKA NA BUŁCE

!ja ku-char-ka#

!ja ku-char-ka

2011-08-07 19:36:22

Ślinka cieknie jak się czyta ten przepis :P

tulipan#

tulipan

2010-01-25 17:36:09

Polecam przepis... Pozdrawiam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-09-18 17:16:54 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Ciasto naleśnikowe

jagodka, tak to przepis na tradycyjne naleśniki, inaczej przepis podstawowy na naleśniki :)
juz dodaję informację o tradycyjnym cieście w opisie :)

2014-09-18 17:12:40 - Dodany przez daktyl - Dodany do przepisu Sos beszamelowy czosnkowy

bernika no jak nie beszamel jak beszamel! to jakbyś wzieła chudsze mleko zamiast pełnotłustego, ponadto dodatek czosnku to już nowa wersja beszamelu ;)
ja jeszcze dodaję sok z cytryny, bo lubie :)
pozdrawiam!

2014-09-18 10:51:07 - Dodany przez !tadeusz - Dodany do przepisu Sos pomidorowy z koncentratu

a ja lubie ten sos pomidorowy z koncentratu do kopytek, zwłaszcza odsmażanych, bo takie są najlepsze

2014-09-18 10:49:56 - Dodany przez !jagodka - Dodany do przepisu Ciasto naleśnikowe

czy te naleśniki to przepis na ciasto tradycyjne? na lekzje z gotowania mam znaleść przepis na ciasto tradycyjne, prosze o odpowiedz

2014-09-18 10:46:52 - Dodany przez !testownik - Dodany do przepisu Fasolka po bretońsku

mam pytanie - czy wyjdzie fasolka po bretońsku na żeberkach? kiedy i jak dodać żeberka? robić jakąś większą ilość sosu niz do boczku i kiełbasy? lepsza wyjdzie z żeberek świeżych czy wędzonych? a może żeberka ugotować, albo upiec?

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne