Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Smażone wiórki kokosowe

Dodany przez

Ile porcji: 24

Łączny czas przyrzadzenia: 5min.
Czas przygotowania: 5 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 6841

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Smażone wiórki kokosowe

Smażone wiórki kokosowe

Więcej zdjęć Dodaj swoje zdjecie

Składniki

  • wiórki kokosowe 10 dag
  • cukier 1 łyżka
  • masło 1 łyżka
  • olejek śmietankowy kilka kropel

Jak zrobić Smażone wiórki kokosowe?

Masło roztopić na patelni wsypać wiórki i cukier. Smażyć do uzyskania koloru złotego ciągle mieszając. Pod koniec dodać olejek śmietankowy.

Do przepisu na: Smażone wiórki kokosowe

!Volw#

!Volw

2011-07-19 19:29:35

Dobre. Pyszne. Najlepiej do ciast albo innych deserów.

tulipan#

tulipan

2010-02-19 20:48:02

Co można podawać? Dobre???

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-10-16 12:24:31 - Dodany przez !PaulaT - Dodany do przepisu Pierogi z kapustą i grzybami

hej
ze znajomymi robimy sobie wyzwania i mam na sobotnia impreze zrobic pierogi z kapusta i grzybami, albo z Waszego przepisu, albo stad http://straga.pl/swietauroczystosci/boze-narodzenie/przepis-na-wigilijne-pierogi-z-kapusta-i-grzybami jak zrobic falbanke, albo gdzie mozna kupic zlepiarke? sierota kuchenna jestem, a do wygrania szampan Moet, wiec jest o co walczyc ;)

2014-10-09 17:35:23 - Dodany przez !evvka - Dodany do przepisu Kutia wigilijna

i pszenica do kutii gotowana tylko 20 minut???

2014-10-09 17:35:11 - Dodany przez !malwa - Dodany do przepisu Kutia z makaronem

5 szklanek maku? jakiś chochlik sie wkradł ;)

2014-10-09 17:34:07 - Dodany przez !malwa - Dodany do przepisu Kutia z ryżem

też nie lubię kutii z pszenicy, ale nie dawałabym miodu, masy makowe ze sklepu są baaardzo słodkie

2014-10-09 17:24:21 - Dodany przez !ona - Dodany do przepisu Faszerowane bakłażany

zamiast bułki tartej dodałabym parmezan albo grana padano, myśle ze z feta też byłoby super :)

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne