Receptura została dodana w dniu: 22.03.2023
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2133 osób!
Smacznego!
Warzywa czyścimy, płuczemy i osuszamy.
Seler naciowy i liście cykorii kroimy w paseczki, paprykę w drobna kosteczkę, cebule w cienkie półplasterki, pomidor w szesnastki, a ogórek w ćwierć plasterki. Szparagi odsączamy i kroimy na skos w kawałki o długości 2 cm. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Krewetki gotujemy w osolonej wodzie i odsączamy.
Warzywa układamy warstwami w najlepiej szklanej misce, polewamy sosem z majonezu i jogurtu, nie mieszamy, a wierzch dekorujemy krewetkami.
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza