Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Roladki z szynki i serka topionego

Dodany przez

Ile porcji: 24

Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 9799

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Dodaj swoje zdjecie

Składniki

  • szynka konserwowa 10 plastrów
  • serki topione trójkąty 2 szt
  • łuskany słonecznik 10 dag
  • papryka do dekoracji

Jak zrobić Roladki z szynki i serka topionego?

Ziarna słonecznika wraz z serkami topionym lekko podsmażamy na patelni. Następnie tak przygotowaną masę nakładamy na plastry szynki w zwijamy w roladki.
Roladki układamy na półmisku i dekorujemy pokrojoną w paseczki papryką i gałązkami natki. Wstawiamy na około godzinę do lodówki.

Do przepisu na: Roladki z szynki i serka topionego

Pola#

Pola

2010-01-12 22:32:49

hmmm..pycha...koniecznie musze zrobic:)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-10-16 12:24:31 - Dodany przez !PaulaT - Dodany do przepisu Pierogi z kapustą i grzybami

hej
ze znajomymi robimy sobie wyzwania i mam na sobotnia impreze zrobic pierogi z kapusta i grzybami, albo z Waszego przepisu, albo stad http://straga.pl/swietauroczystosci/boze-narodzenie/przepis-na-wigilijne-pierogi-z-kapusta-i-grzybami jak zrobic falbanke, albo gdzie mozna kupic zlepiarke? sierota kuchenna jestem, a do wygrania szampan Moet, wiec jest o co walczyc ;)

2014-10-09 17:35:23 - Dodany przez !evvka - Dodany do przepisu Kutia wigilijna

i pszenica do kutii gotowana tylko 20 minut???

2014-10-09 17:35:11 - Dodany przez !malwa - Dodany do przepisu Kutia z makaronem

5 szklanek maku? jakiś chochlik sie wkradł ;)

2014-10-09 17:34:07 - Dodany przez !malwa - Dodany do przepisu Kutia z ryżem

też nie lubię kutii z pszenicy, ale nie dawałabym miodu, masy makowe ze sklepu są baaardzo słodkie

2014-10-09 17:24:21 - Dodany przez !ona - Dodany do przepisu Faszerowane bakłażany

zamiast bułki tartej dodałabym parmezan albo grana padano, myśle ze z feta też byłoby super :)

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne