Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Pomarańczowo-imbirowy sos do polewania mięsa

Dodany przez

dorota20w dorota20w

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.

Data dodania: 2010-02-08

Wyświetlenia: 1064

Ocena przepisu

Drukuj przepis


Dodaj do ulubionych

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Dodaj swoje zdjecie

Składniki

  • kokos 4 łyżki
  • sos Worcester 1 łyżka
  • ocet jabłkowy 1 łyżka
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzenia

Włóż wszystkie składniki do rondelka, dodaj sól i pieprz. Delikatnie podgrzewaj, aż składniki połączą się.

Komentarze

Do przepisu na: Pomarańczowo-imbirowy sos do polewania mięsa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-01-22 14:00:26 - Dodany przez !kara boch - Dodany do przepisu Ciasto na naleśniki

jest pyszne

2013-12-26 21:54:06 - Dodany przez !Lukasz - Dodany do przepisu Śledzie po bułgarsku

Moja synowa to zrobiła i to jest rewelacja! Ale dla smaków wyrafinowanych. Obiegają od śledzi w oleju...

2013-12-14 11:00:03 - Dodany przez !Ola - Dodany do przepisu Schab pieczony

Ondraszku dajesz przepis na schab, a na zdjęciu pokazujesz szynkę.

2013-12-11 17:21:15 - Dodany przez VoytekK - Dodany do przepisu Chłodnik litewski - łatwy i szybki przpis

W tym roku poza kefirem i jogurtem dodałem jeszcze maślankę konecką - chyba najlepsza maślanka na świcie! Palce lizać!!!

2013-12-06 09:04:34 - Dodany przez 07donia - Dodany do przepisu Delicja z jabłkami

Ciasto jest przepyszne polecam smacznego pozdrawiam

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne