Przepis na Naleśniki ze szpinakiem i łososiem

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
5199
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Zdjęcia

Składniki

dip jogurtowy

Jak zrobić Naleśniki ze szpinakiem i łososiem?

Składniki na dip wymieszać, doprawić solą. Szpinak opłukać, pokroić. W rondlu rozgrzać masło, wrzucić posiekany czosnek, obsmażyć, dodać szpinak, poddusić, wymieszać. Doprawić gałką muszkatołową, pieprzem, solą. Na każdym naleśniku rozsmarować farsz szpinakowy, przykryć plastrem ryby, zwinąć w rulon, pokroić na trzy kawałki, nadziać na szpadki. Podawać z dipem.

Podobne przepisy

Maliny z ananasem i kiwi

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-01-02

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet

Smalec

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-21

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet

Ruloniki z ogórkiem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-12-08

Dodany przez: netha

Kategoria: Zimny bufet

Twaróg z rzodkiewką

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-30

Dodany przez: daktyl

Kategoria: Zimny bufet

Guacamole

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2023-01-06

Dodany przez: artur

Kategoria: Zimny bufet

Masło koperkowe

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-27

Dodany przez: malinka

Kategoria: Zimny bufet