Przepis na Mięso zawijane

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2224
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Mięso zawijane?

Pierś z kurczaka rozbijamy, solimy pieprzymy. Pieczarki i cebulę kroimy w kostkę smażymy na maśle. Doprawiamy solą i pieprzem podsmażone pieczarki nakładamy na mięso zawijamy. Obtaczamy w mące, jaku i tartej bułce smażymy na oleju.

Podobne przepisy

Żeberka juhasa

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-10-30

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Naleśniki z mięsem mielonym

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-08-15

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Mięsne

Piersi z kurczaka z bazylią i tymiankiem

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-31

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Kurczak w marchewce

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-05-15

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Kotlety zapiekane z serem i brzoskwinią

Ile porcji: 7

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-12-04

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Mięsne

Zraziki wieprzowe w sosie wegierskim

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-12-25

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne