Przepis została opublikowana w dniu: 19.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2801 odwiedzających!
Smacznego!
Wyrobić ciasto naleśnikowe z podanych produktów i piec cienkie placki, które układamy na płaskim talerzu grzyby umyć, podsmażyć, zemleć razem z gotowanymi jajkami. Obrać cebulę pokroić drobno, podsmażyć na złoty kolor, natkę pietruszki tez pokroić, zetrzeć żółty ser i połączyć z masą. Wymieszać, doprawić do smaku. Naleśniki rozłożyć tak aby jeden nachodził na drugi, posmarować brzegi ciastem naleśnikowym, nałożyć nadzienie i zwijać w rulon następnie pokrajać na kawałki 10cm. Panierować w jajkach i tartej bułce, smażyć na rozgrzanym tłuszczu.
Kategoria: Grzyby
Kategoria: Grzyby
Kategoria: Grzyby
Kategoria: Grzyby
Kategoria: Grzyby
Kategoria: Grzyby