Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Jajka faszerowane pieczarkami i szczypiorkiem

Dodany przez

cartoon cartoon

Ile porcji: 5

Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.

Data dodania: 2008-03-04

Wyświetlenia: 33678

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 5 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Dodaj swoje zdjecie

Składniki

Jak zrobić Jajka faszerowane pieczarkami i szczypiorkiem?

Jaja ugotować na twardo. Obrać ze skorupek. Przeciąć wzdłuż na połowę. Pieczarki umyć i pociąć kostkę. Cebulę obrać , pociąć w drobną kosteczkę . Pieczarki i cebulę usmażyć na patelni. Ostudzić. Wyjąć żółtka , dodać majonez, pocięty szczypiorek, pieczarki i cebulę, doprawić solą i pieprzem. Wszystko razem wymieszać. Farsz nakładać do pustych miejsc w białkach. Wierzch ozdobić majonezem i szczypiorkiem.

Do przepisu na: Jajka faszerowane pieczarkami i szczypiorkiem

Albertos#

Albertos

2009-09-22 00:01:20

Przepis sprawdzony, prosty w przygotowaniu, idealny na przystawkę.

!Jarek#

!Jarek

2009-07-26 08:23:52

a gdzie zdjęcie ?

weramera#

weramera

2009-04-28 07:10:52

Polecam dodac jeszcze drobnitko posiekanej natki:)

!Marta#

!Marta

2009-04-12 00:02:00

Pyszota ! Ja zrobilam troche zdrowiej i zamiast 5 lyzek majonezu uzylam tylko 1, i tez wyszlo znakomite :) Polecam !!!

!Małgoś#

!Małgoś

2008-03-21 10:53:56

Rewelacja!!! Goraco polecam! Przepis sprawdzony :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-09-18 17:16:54 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Ciasto naleśnikowe

jagodka, tak to przepis na tradycyjne naleśniki, inaczej przepis podstawowy na naleśniki :)
juz dodaję informację o tradycyjnym cieście w opisie :)

2014-09-18 17:12:40 - Dodany przez daktyl - Dodany do przepisu Sos beszamelowy czosnkowy

bernika no jak nie beszamel jak beszamel! to jakbyś wzieła chudsze mleko zamiast pełnotłustego, ponadto dodatek czosnku to już nowa wersja beszamelu ;)
ja jeszcze dodaję sok z cytryny, bo lubie :)
pozdrawiam!

2014-09-18 10:51:07 - Dodany przez !tadeusz - Dodany do przepisu Sos pomidorowy z koncentratu

a ja lubie ten sos pomidorowy z koncentratu do kopytek, zwłaszcza odsmażanych, bo takie są najlepsze

2014-09-18 10:49:56 - Dodany przez !jagodka - Dodany do przepisu Ciasto naleśnikowe

czy te naleśniki to przepis na ciasto tradycyjne? na lekzje z gotowania mam znaleść przepis na ciasto tradycyjne, prosze o odpowiedz

2014-09-18 10:46:52 - Dodany przez !testownik - Dodany do przepisu Fasolka po bretońsku

mam pytanie - czy wyjdzie fasolka po bretońsku na żeberkach? kiedy i jak dodać żeberka? robić jakąś większą ilość sosu niz do boczku i kiełbasy? lepsza wyjdzie z żeberek świeżych czy wędzonych? a może żeberka ugotować, albo upiec?

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne