Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Grillowany łosoś z serem cammembert

Dodany przez

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 35min.
Czas przygotowania: 35 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 1201

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Dodaj do: Wykop del.icio.us

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Grillowany łosoś z serem cammembert

Składniki

Akcesoria

  • folia aluminiowa

Jak zrobić Grillowany łosoś z serem cammembert?

Ryby umyć, oczyścić, osuszyć. Potem łososia skropić sokiem z cytryny, doprawić do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowana rybę zawinąć w folię aluminiową i położyć na grillu na ok 15min lub piec w piekarniku przez taki sam czas. Pod koniec pieczenia na grillu ułożyć sery camembert w całości, na wierzch dodać listki bazylii i piec kilka minut, do momentu aż ser zrobi się miękki. Gotowego łososia ułożyć na talerzu na wierzch dać miękki ser camembert.
Komentarze

Do przepisu na: Grillowany łosoś z serem cammembert

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne