Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Fasolka po cygańsku

Dodany przez

Ile porcji: 24

Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 2664

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Dodaj do: Wykop del.icio.us

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Fasolka po cygańsku

Składniki

  • pieczarki 10 dag
  • cebula 1 szt
  • fasola biała w puszce 1
  • kiełbasa 20 dag
  • sos cygański w proszku 2 szt

Jak zrobić Fasolka po cygańsku?

Sos przygotować wg przepisu na opakowaniu. Pieczarki pokroić w paski, cebulę w kostkę, kiełbasę w plasterki a fasolkę odsączyć. Cebulę i pieczarki podsmażyć na tłuszczu ok 5min. Sos połączyc z pieczarkami, cebuką, kiełbasą i fasolą i wszystko razem zagotować.
Komentarze

Do przepisu na: Fasolka po cygańsku

malina#

malina

2012-02-22 17:08:48

fajny przepis

kaMisia13#

kaMisia13

2010-02-28 21:06:11

super;-)))

kaMisia13#

kaMisia13

2009-10-27 12:06:19

hmm,ciekawy przepis,napewno wypróbuję...

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne