Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Devolay

Dodany przez

gosiakaminska gosiakaminska

Ile porcji: 1

Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.

Data dodania: 2010-01-10

Wyświetlenia: 20401

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 4 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Devolay

Devolay

Więcej zdjęć Dodaj swoje zdjecie

Składniki

Jak zrobić Devolay?

Piersi rozbić osolić i popieprzyć. Na piersi ułożyć odrobinę masła i ser żółty. Zwinąć w roladkę. Obtoczyć w jajku i w bułce.

Do przepisu na: Devolay

!mały#

!mały

2011-01-03 14:07:21

a ja bym dodał niewielką ilość szynki

netha#

netha

2010-05-06 23:22:19

Polecam dodać do środka trochę posiekanej natki pietruszki

!skorpo#

!skorpo

2010-03-21 14:51:18

a ja dodaje jeszcze pieprz i sól

emilia9n#

emilia9n

2010-03-11 21:25:03

ja dodaję ananasa do sera żółtego.

lewewelina23#

lewewelina23

2010-03-11 15:46:21

ja robię także z pieczarkami

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-09-18 17:16:54 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Ciasto naleśnikowe

jagodka, tak to przepis na tradycyjne naleśniki, inaczej przepis podstawowy na naleśniki :)
juz dodaję informację o tradycyjnym cieście w opisie :)

2014-09-18 17:12:40 - Dodany przez daktyl - Dodany do przepisu Sos beszamelowy czosnkowy

bernika no jak nie beszamel jak beszamel! to jakbyś wzieła chudsze mleko zamiast pełnotłustego, ponadto dodatek czosnku to już nowa wersja beszamelu ;)
ja jeszcze dodaję sok z cytryny, bo lubie :)
pozdrawiam!

2014-09-18 10:51:07 - Dodany przez !tadeusz - Dodany do przepisu Sos pomidorowy z koncentratu

a ja lubie ten sos pomidorowy z koncentratu do kopytek, zwłaszcza odsmażanych, bo takie są najlepsze

2014-09-18 10:49:56 - Dodany przez !jagodka - Dodany do przepisu Ciasto naleśnikowe

czy te naleśniki to przepis na ciasto tradycyjne? na lekzje z gotowania mam znaleść przepis na ciasto tradycyjne, prosze o odpowiedz

2014-09-18 10:46:52 - Dodany przez !testownik - Dodany do przepisu Fasolka po bretońsku

mam pytanie - czy wyjdzie fasolka po bretońsku na żeberkach? kiedy i jak dodać żeberka? robić jakąś większą ilość sosu niz do boczku i kiełbasy? lepsza wyjdzie z żeberek świeżych czy wędzonych? a może żeberka ugotować, albo upiec?

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne